0

Om oss

Om oss - Same Ol' Story

 

Hva er historien bak Same Ol’ Story?

Same Ol’ Story er et norsk-registrert aksjeselskap i Brønnøysund, og ansvarlige for daglig drift av butikk og nettbutikk: www.sameolstory.no Konseptet drives av Bente Mithassel og Jeanette Olsen som har over 20 års erfaring innen interiør og innkjøp. Etter 25 års vennskap realiserte vi vår drøm om et solid interiørkonsept med et eksklusivt vareutvalg, brukervennlig butikk/ nettbutikk og rask utsendelse.

Dette er en solid satsning med en nettbutikk som tilbyr god kundeoppfølging og rask utsendelse av varer. Nettbutikken inneholder interiørprodukter med klassisk, bohemsk, romantisk og moderne stil.

For alle skriftlige henvendelser til Same Ol’ Story AS, kontakt oss på post@sameolstory.no.

Kundeservice og bestillinger?

Hvis du har spørsmål om våre produkt kan du kontakte oss per mail, post@sameolstory.no. Du kan også ringe vår kundetelefon 952 13 565.  Hvis du ikke får svar på telefon, ber vi om at du sender oss skriftlig henvendelse per mail. Bente eller Jeanette vil svare deg raskt og hyggelig!

Du er også velkommen til vår butikk i Tåsenveien 26, 0853 Oslo, for  en hyggelig handel. Åpningstider er mandag-fredag 10-17, lørdag 11-16.

Blogger for Same Ol’ Story?

Er du blogger og vil skrive for Same Ol’ Story? Send oss en mail og fortell litt om din blogg, månedlig trafikk og kapasitet. Vi har ingen faste ordninger for bloggere, men skal sikkert bli enige om en fin ordning for oss begge. For henvendelser vedrørende blogg, kontakt oss på tlf  952 13 565

Magasiner og media?

Representerer du et magasin eller andre medier kan du også kontakte oss for dialog. Vi satser sterkt på kvalitetsfulle bildemontasjer i vårt Showroom, og kan oversende flere kvalitetsfulle interiørbilder for eventuelle artikler. For spørsmål vedrørende media, kontakt oss på tlf  952 13 565

Produsent eller leverandør?

Er du produsent eller leverandør av interiørartikler, og vil diskutere distribusjon gjennom Same Ol’ Story? Kontakt oss på tlf  952 13 565.

Post og besøksadresse:

Same Ol’ Story
Tåsenveien 26
0853 Oslo
post@sameolstory.no

Tlf. 952 13 565

Foretaksnavn: Same Ol’ Story AS

Org.nr: 999 157 440
Daglig leder: Bente Mithassel