0

Kundesenter

Foretaksinformasjon

Same Ol' Story AS
Org.nr: 999 157 440
Tåsenveien 26
0853 Oslo

Tlf: 95213565

Daglig leder: Bente Mithassel
E-post: post@sameolstory.no

 

Om Same Ol' Story AS 

Same Ol’ Story er et norsk-registrert aksjeselskap i Brønnøysund, og ansvarlige for daglig drift av butikken på Tåsen og nettbutikken www.sameolstory.no  i Oslo. Konseptet drives av Bente Mithassel og Jeanette Olsen som har over 20 års erfaring innen interiør og innkjøp. Etter 25 års vennskap realiserte vi vår drøm om et solid interiørkonsept med et eksklusivt vareutvalg, brukervennlig butikk og nettbutikk og rask utsendelse.


Dette er en solid satsning med en butikk og  nettbutikk som tilbyr god kundeoppfølging og rask utsendelse av varer. Butikken/Nettbutikken inneholder interiørprodukter med klassisk, bohemsk, romantisk og moderne stil.

 

Leveranse

Vi har vareutsendelse fra lager i Oslo 3 dager i uken. Dersom det er tomt for en vare kontakter vi deg pr. mail.

Leveranse av møbler avtales pr. tlf./ mail.

 

Frakt

Fast frakt kr. 99,- uansett kjøpsbeløp. Frakt av møbler avtales spesiellt.

Vi benytter gode leverandører som leverer til rimelig pris, ønskes omgående levering bekostes dette av kunden.

 

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss. Vennligst betal med Visa/Mastercard når du kommer til kassen.

 

Personopplysninger

Same Ol' Story AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

 

Kortinformasjon

Når du handler hos Same Ol' Story AS blir betalingen behandlet av Nets Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille en vare som ikke er sendt fra vårt lager, skal du sende skriftlig beskjed til post@sameolstory.no.

 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Same Ol' Story skriftlig beskjed til post@sameolstory.no om at du vil påberope deg mangelen.

Same Ol' Story vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

Gamle møbler taes ikke i retur. Varen selges som den er, og man må forvente naturlig slitasje på denne type møbler. Vi vil beskrive varen så godt det lar seg gjør.

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

 

Retur

For øvrige retur dekker kjøper returomkostadene samt selgers fraktomkostninger. For uavhentede varer belastes du med kr. 250,-

 

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen).Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

 

Garanti

Same Ol' Story gir kunden garanti-rettigheter i henhold til forbrukerloven.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Farger kan avvike noe fra virkeligheten. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Til utlandet forbeholder vi oss retten til ikke å sende varen hvis fraktkostnadene viser seg å bli for kostbare